Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Alaranta jatkaa Ykkösakselin puheenjohtajana

Alaranta jatkaa Ykkösakselin puheenjohtajana

Jaa linkki:

Ykkösakselin syyskokous valitsi puheenjohtajaksi edelleen salolaisen Johannes Alarannan. Hallitukseen valittiin vuodeksi 2020 viisi uutta jäsentä.

Ykkösakselin hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi 11 varsinaista jäsentä ja 12 varajäsentä. Hallituksen valinnassa noudatettiin kolmikantaperiaatetta, jonka mukaan kolmasosa on maaseudun asukkaiden edustajia, kolmasosa yhdistysten ja yritysten edustajia ja kolmasosa julkisen sektorin edustajia.

Hallituksen varsinaisia jäseniä ovat maaseudun asukkaina Ulla Kommonen, Minna Leppäaro, Kai Nousiainen ja Heidi Saukkola. Yhdistyksiä edustavat Jyrki Hakkarainen, Riitta Luhtala, Soile Petrell ja Outi Rönn. Julkisen sektorin edustajia ovat puheenjohtaja Johannes Alaranta, Katja Etolin, Marjaana Mänkäri (uusi) ja Antti Seppä.

Hallituksen varajäsenet ovat Henrik Hausen, Tuija Heikkonen, Juha Hillebrandt, Anja Jackobson, Mika Kalliaisenaho (uusi), Janne Kettunen, Markku Koskinen (uusi), Säde Lassila, Saku Nikkanen, Anu Nilsson, Nuutti Ruotsalainen (uusi) ja Kaj Westberg (uusi).

Hallituksessa on yhdeksän jäsentä Salosta, kahdeksan Lohjalta, viisi Vihdistä ja kaksi Karkkilasta.

Ykkösakselin syyskokous pidettiin tiistaina 19.11. urheiluseura Halikon Hakoniskojen kerhorakennuksessa Salakalliolla Halikossa Salossa. Rakennusta on peruskorjattu mittavassa Ykkösakselin rahoittamassa investointihankkeessa.

Syyskokous hyväksyi vuoden 2020 toimintasuunnitelman ja talousarvion.

Kuva: Anssi Ketonen

Tulosta