Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Jaa linkki:

Ykkösakseli ry on aatteellinen ja yleishyödyllinen yhdistys, jonka kotipaikka on Lohja ja toiminta-alueena Salo, Lohja, Karkkila ja Vihti. Yhdistyksen tarkoituksena on kannustaa asukkaita yhteistyöhön alueensa kehittämiseksi. Yhdistys tekee alueella laaja-alaista yhteistyötä sekä osallistuu maaseudun kehittämisohjelman sekä muiden kansallisten ja kansainvälisten kehittämisohjelmien toteuttamiseen.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, joka on kiinnostunut alueen kehittämisestä ja haluaa olla mukana vaikuttamassa oman alueensa tulevaisuuteen.

Yhdistys valittiin toistamiseen 21.1.2015 yhdeksi Suomen Leader-ryhmäksi, joka saa rahoituksen Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta vuosina 2014-2020. Koko Suomessa toimii 54 Leader-ryhmää samoin periaattein.

Tule mukaan vaikuttamaan!

ykkosakseli_logo_vari