Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Sivuston navigaatio

Uusi päivä: retki Salon hankekohteisiin lokakuussa

Uusi päivä: retki Salon hankekohteisiin lokakuussa

Jaa linkki:

Elokuussa peruuntunut retki Salon hankekohteisiin järjestetään lokakuussa lauantaina 5.10. Opintoretki on osa Yhdistyslaturi-hanketta, jonka tarkoituksena on vahvistaa yhdistysten osaamista. Retki tarjoaa mainion mahdollisuuden nähdä hankkeiden tuloksia ja verkostoitua muiden yhdistysten kanssa.

Liikuntamahdollisuuksia ja uusi kylätalo vanhasta talosta

Yhdistyslaturi-hankkeen retki kutsuu tutustumaan Salon hankekohteisiin. Tule kuulemaan, kuinka kylät ovat rakentaneet liikunta- ja virkistysmahdollisuuksia. Tutustumiskohteita ovat Vaskion luontopolku, Märynummen frisbeegolfrata, Salon minigolfrata ja Tuohitun kyläyhdistyksen Tuohikoto. Päivän lopuksi käymme Kiskossa Järvelän kylätalossa. Paikallinen kyläyhdistys Kihakka on rakentanut asumattomasta talosta viihtyisän kylätalon.

Päivän aikana saat vinkkejä myös siihen, kuinka saadaan kyläläiset mukaan talkoisiin ja kuinka hankitaan varoja hyödyntämällä kylän historiaa.

Lähtö ABC Lohjalta kello 8 ja paluu samaan paikkaan noin 16.30. Kyytiin pääsee matkan varrelta ja salolaiset osallistujat voivat tulla mukaan ABC Piihovin kohdalta. Salolaisille osallistujille järjestetään paluukuljetus takaisin Piihoville.

Retki on tarkoitettu kaikille kylä- ja yhdistystoiminnasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Tulkaa keräämään tietoja ja inspiraatiota omaan toimintaanne! Retki on muutoin maksuton, mutta ruokailu on omakustanteinen. Tarkempia tietoa ruokailusta lähempänä retkeä.

Tutustu retken ohjelmaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan retkelle viimeistään maanantaina 23.9.2019. Toivotaan, että tällä kertaa saamme riittävästi osallistujia mukaan!

Siirty ilmoittautumaan retkelle: https://urly.fi/1fA0

Tulosta