Pikalinkit

Karkkila, Lohja, Salo ja Vihti

Salon retkellä lauantaina 17.8. tutustumme viiteen hankekohteeseen

Salon retkellä lauantaina 17.8. tutustumme viiteen hankekohteeseen

Jaa linkki:

Yhdistyslaturi-hankkeen kesän toinen retki kutsuu tutustumaan Salon hankekohteisiin. Tule kuulemaan, kuinka kylät ovat rakentaneet liikunta- ja virkistysmahdollisuuksia. Tutustumiskohteita ovat Vaskion luontopolku, Märynummen frisbeegolfrata, Salon minigolfrata ja Tuohitun kyläyhdistyksen Tuohikoto. Iltapäivällä käymme Kiskossa Järvelän kylätalossa. Paikallinen kyläyhdistys Kihakka on rakentanut asumattomasta talosta viihtyisän kylätalon.

Päivän aikana saat vinkkejä myös siihen, kuinka saadaan kyläläiset mukaan talkoisiin ja kuinka hankitaan varoja hyödyntämällä kylän historiaa.

Lähtö ABC Lohjalta kello 8 ja paluu samaan paikkaan noin 16.30. Kyytiin pääsee matkan varrelta ja salolaiset osallistujat voivat tulla mukaan ABC Piihovin kohdalta.

Retki on tarkoitettu kaikille kylä- ja yhdistystoiminnasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Tulkaa keräämään tietoja ja inspiraatiota omaan toimintaanne! Retki on muutoin maksuton, mutta ruokailu on omakustanteinen (lounasbuffet 12,50 euroa Maran Klubilla).

Tutustu retken ohjelmaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan retkelle viimeistään maanantaina 5.8.2019.

Netissä: https://urly.fi/1fA0

Tai lukemalla tämä QR-koodi pääset suoraan ilmoittautumislomakkeeseen:

 

 

Tulosta